Gordijnen service Geldrop

 Met de fraaie gordijnen van M&D Mode in Geldrop houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

(Vouw)gordijnen, rolgordijnen, duette of plissé

Bij M&D Mode nemen we u graag aan de hand. Want of het nu gaat om (vouw)gordijnen, rolgordijnen, duette of plissé, u wilt een mooie oplossing voor uw raam. 

Veel van onze klanten komen bij ons met een foto van hun ramen. Samen met een medewerker van M&D Mode kijken zij dan naar de mooiste oplossingen.

Over de montage van het ophangsysteem hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken met vertrouwde monteurs. Niet zomaar iemand, maar vakmensen die we al jaren kennen. Wilt u de ophangsystemen graag zelf monteren, dan adviseren we bij M&D Mode Eindhoven natuurlijk graag over de beste materialen en methoden

We kunnen alles voor u naaien

Bij gordijnen service Geldrop (M&D Mode) kunt elke soort gordijn laten maken.

Uw gordijn heeft wel onderhoud nodig

Netals alle andere textiel heeft uw gordijn ook onderhoud nodig en raden wij u aan om minimaal een keer per jaar uw gordijn laten reinigen. Niet alleen zorgen wij dan dat uw gordijnen weer netjes uitziet maar het zorgt ook dat het weer lekker ruikt.

 

Stomerij Eindhoven heeft een zeer uitgebreid stomerij dienstenpakket, u kunt langs voor stomen van uw kostuum, linnengoed en gordijnen.

Bij Gordijnen service Eindhoven kunt u terecht voor het maken en vermaken van uw gordijnen.